EKSKLUSIV PRESTERE UTVIKLE VERDI
Image module

Bli kjent med
Influencer Value 

Influencer Value er et nytt og moderne influencer byrå som har tre hovedtjenester.

Agent

Vår agent tjeneste fungerer i utgangspunktet som vanlige agenter, men med en twist. Vi har stor tro på å bruke vår kompetanse og erfaring fra både influencer verden og forretnings verden for å utvikle influencere til et nytt nivå.

En moderne influencer er ikke bare lengre en reklameplakat, man er en ambassadør og med ambassadørskap kommer stadig økende krav til utvikling.

Våre agenter bistår med forhandlinger, re-forhandlinger, samarbeidsavtaler, coaching og rådgivning.

Management

Hos oss satser vi på influencere som har ambisjoner. Det skal være eksklusivt å være medlem hos Influencer Vale, og i vårt VIP-program får du tilgang til en rekke management-fordeler.

Du får blant annet eierskap til egen nisje (for eksempel trening, interiør, kosthold, motivasjon etc) og du får forkjørsrett på de mest attraktive avtalene.

I managementet ligger også aktiv rådgivning, kursing og deltakelse få flere spennende live-webinarer.

Bedrift

Uten bedrifter er det ikke mye penger å tjene som influencer, og uten influencere er det verre for mindre bedrifter å få tilgang til ekstremt målrettet og kostnadseffektiv markedsføring.

Vi jobber aktivt med en rekke attraktive merkevarer for å kunne gi bedrifter en god eksponeringsflate, og naturlig nok har vi også tilgang på de aller mest attraktive influencerne krydret med kommende talenter.

Ta steget med agent
- derfor bør du vurdere agent
Å ha egen agent er ikke for alle, men for de som ønsker seg opp på et nivå der man kan leve av å være influencer kan det være smart å samarbeide med en agent som evner å få maksimalt ut av alle avtaler. Agenten sørger for dine rettigheter og administerer mye av den tunge jobben for deg.
Få vekst i et management
- slik kan du gå gradene som influencer
Dersom du går inn i et management hos oss vil du ha kompetente fagpersoner i ryggen som distribuerer spennende samarbeid og avtaler til deg gjennom vår portal. I tillegg til dette vil du få direkte rådgivning og oppfølging underveis. Vi rekrutterer stadig VIP’s fra management opp til Agent-nivået.
Bedriftsavtaler
- ingenting skjer før noen selger noe
Influencer marketing har for lengst blitt en kjær metode for mange bedrifter å få stor rekkevidde på. Sammenlignet med mange andre typer markedsføring er det vanskelig å få en bedre form for markedsføring der man får mer for pengene enn i de aller fleste reklameoppsett. Influencer marketing er tillitsvekkende og mer personlig enn tradisjonell markedsføring, og gir derfor også ofte helt andre resultater.
Image module

Kurs, rådgivning
og utdanning

Influencer Value tilbyr gjennom ulike program og kurs en moderne og ganske annerledes kompetansedrevet plattform.

Vi tilbyr både aktiv rådgivning i vårt management og agent-konsept, og vi tilbur online kursing og webinarer for våre medlemmer.

Et hvelv med nyttige info-videoer og assets er også under utvikling, og vil bli lansert høsten 2021.

Image module

Hele Europa
kun et trykk unna

Influencer Value er i allianse med internasjonale nettverk av influencere og partnere. Dette betyr at du som influencer eller bedrift kan få tilgang til det ypperste av merkevarer og influencere med noen få enkle tastetrykk.

Det er gratis å være medlem, og vi tilbyr også fordelsprogrammer for både bedrift og influencer som gir tilgang på noe av det mest attraktive fra begge verdener.

 

Image module

En moderne influencer
er kreativ 2.0

Gjennom vårt kreative nettverk kan vi tilby å knytte bånd mellom influencere og et bredt utvalg kreative roller.

Vi sitter på samarbeid med fotografer, designere, tekstforfattere og andre kreative som hjelper deg opp på et helt nytt nivå med det kreative.

Dagens miljø er knalltøft å bryte igjennom i, og vi gir deg de skarpeste vårnene for å skinne blant mengden.

Tips til oss?
Vi vil høre fra deg!