På jakt etter det lille ekstra til han?

- vi hjelper deg å overgå deg selv

BLIZZARD HERRESKO

Opplev Blizzard herreskoene – en perfekt kombinasjon av stil og funksjonalitet. Disse vanntette skoene gir deg komfort og holdbarhet i ethvert vær. Med overlegen grep og elegant design er Blizzard det ideelle valget for moderne menn som ønsker både stil og funksjonalitet i ett par sko.

NOK 1 000,- 

STR33T HERRESKO

Velkommen til Str33t, selve essensen av urban stil og komfort. Disse elegante og trendy skoene er designet for å gjøre et dristig uttrykk på gaten. Med sin lette konstruksjon og støtdempende såle gir de uovertruffen komfort for hele dagen. Hev din street style med Str33t herreskoene. Finnes i 4 ulike farger i alle størrelser!

NOK 1 299,- 

RUN HERRESKO

Introduserer Run herrekoene – en perfekt balanse mellom stil og ytelse. Disse skoene er skapt for løpere som ønsker fart og komfort. Med lettvektskonstruksjon, dempende såle og pustende materiale gir de en behagelig løpeopplevelse. Erobre løpesporet med stil i Run herresko, ditt ultimale løpefølgesvenn.

NOK 1 390,- 

EZEE HERRESKO

Sjekk eZee skoene – en perfekt kombinasjon av stil og brukervennlighet. Disse innovative skoene er skapt for menn på farten. Med sitt moderne design og fleksibel passform, gir eZee skoene en god opplevelse. Opplev komfort og stil på en ny måte med eZee, din ideelle sko for en travel hverdag.

NOK 1 499,-