OFTE STILTE SPØRSMÅL

Image module

Hvordan melder jeg meg inn
i Influencer Value?

Det er enkelt å melde seg inn hos Influencer Value. Litt avhengig av hvilken løsning du ønsker, så er det laveste nivået vår gratis-løsning der du melder deg inn i byrået og får tilgang til et begrenset antall av våre avtaler.

Neste nivå er et betalt medlemskap der du får tilgang til bedre avtaler, bedre samarbeid og tettere oppfølging.

Du kan melde deg inn her

PS: Husk å søk opp vårt byrå, Influencer Value, og knytt kontakt med oss inne på plattformen

Image module

Hvilke typer influencere
jobber dere med?

Influencer Value jobber med alle typer influencere på de aller fleste størrelser.

Vi har satt opp våre tilbud slik at både mindre influencere og større influencere får mye ut av å jobbe med oss.

Vi er ikke plattform eksklusiv, som betyr at vi jobber med influencere på alle typer plattformer.

Om du har størst fokus på Instagram, TikTok, Facebook, YouTube eller andre plattformer så hjelper vi våre influencere med å få maksimalt ut av sine samarbeid og utvikling.

Image module

Hvorfor jobb med
Influencer Value?

Det er mange gode byråer i markedet som tilbyr både management og agent-tjenester.

Likevel skiller Influencer Value seg ut fra de fleste ved å ha over 20 års erfaring fra både markedsføring, strategi og influencer-bransjen.

I tillegg så har denne erfaringen vært selve bærebjelken i utviklingen av vårt konsept som vi kaller “av influencere for influencere”.

Vårt konsept ønsker å dyrke personlig oppfølging, vekst og utvikling fremfor automatiserte masseutsendelser og bot-DM’s.

Influencer Value gir deg tilgang til ulike nivåer av kampanjer. På gratis-nivået vil du få en del standard kampanjer med klassiske rabattkoder og rabatter, mens på de øverste nivåene vil du få tilgang til både betalte oppdrag og høyere kvalitet på samarbeidene.

Du finner våre kampanjer enkelt ved å registrere deg via portalen vår her, og søke opp vårt byrå der inne.

Alternativt kan du ta kontakt med oss direkte for en hyggelig presentasjon.

Vi har et høyt fokus på å skaffe avtaler og samarbeidspartnere som opererer innenfor de etiske retningslinjer. Dette betyr at vi ikke fronter kampanjer eller produkter som kan havne i etiske dilemmaer.

Vårt mål er å gjøre sosiale medier til en tryggere plass for barn og unge, og er svært opptatt av å ikke bidra til for eksempel kroppspress eller andre negative påvirkninger.

Ja, det kan du. Men; og det er et men her. Å tjene penger på å være influencer krever stor dedikasjon, målretting og et langsiktig perspektiv.

Likevel er det også mulig å tjene litt penger på ulike oppdrag uten at man nødvendigvis gjør business utav det i større skala, så ønsker du ha dette kun som en hobby er det fullt mulig.

Husk at å omsette eller motta spons for mer enn 6 000,- per år er skattepliktig og blir sett på som inntekt. Dette må regnskapsføres!

De senere årene har det vært et stort fokus på influencere. En del nyhetssaker har dukket opp vedrørende influencere som ikke nødvendigvis har hatt stor kontroll over egen inntektsstrøm.

Vi anbefaler alle som ønsker å tjene litt penger eller få større sponsede oppdrag om å ta kontakt med oss for rådgivning og veiledning, på hvordan du kan sikre deg i forhold til skatt og MVA.

Både ja og nei. Vi har et VIP-konsept der man mot et medlemskap hos oss kan få tilgang til mer attraktive avtaler enn via vårt gratis-tilbud.

I tillegg til dette har vi en agent-tjeneste der man signerer en representasjonsavtale som sikrer deg en personlig agent i vårt byrå som jobber tett med deg og forhandler avtaler på vegne av deg.

Hvilke avtaler og samarbeid du får tilgang til avhenger i stor grad av hvilken avtale du går inn i hos oss.

Ja og nei. Vi har ulike avtaler med ulikt formål. VIP og agent-avtaler er bindende og fungerer som ordinære kontrakter med løpetid/bindingstid. Her kan kan man forhandle frem egne betingelser som vil variere fra influencer til influencer, og vil variere ut ifra hvilken jobb som gjøres for og på vegne av influenceren.

Våre gratis-tjenester har ingen bindingstid og har ingen forpliktelser.

Som bedrift har vi som en del av byrået tilbud om medie-tjenester, og kan tilby komplette kampanjer.

Vi utvikler kampanjer på vegne av bedrifter fra A-Å og kan stå for hele prosessen. I tillegg sitter vi på et stort nettverk influencere både i Norge og utlandet, og kan med dette sette riktige folk til jobben uansett om det er en nasjonal eller internasjonal kampanje.

Har du andre spørsmål?
Vi vil høre fra deg!