En unik kombinasjon

- som eneste byrå i Norge tilbyr vi en revolusjonerende kombinasjon!

De aller fleste som kjøper tjenester der de får laget innhold til sosiale medier, må stå for annonseringen selv og for egen regning.

Her kommer Influencer Value som eneste byrå i Norge med den unike kombinasjonen SoMe + annonse, alt inkludert i èn enkel månedspris.

Hvorfor bare satse på at organisk aktivitet konverterer eller at Facebook-annonsen gir salg, når du kan få ekte mennesker som brenner for nisjen din til å spre budskapet til tusenvis av mennesker i din målgruppe?

Vi tilbyr influencere fra:

  • TikTok
  • Instagram
  • Youtube
  • Snapchat
  • Twitter
  • Twitch

og rår i dag over en portefølje med over 11 millioner følgere og 6-700 millioner månedlige visninger!

Vil du vite mer om tjenesten?

Norges beste SoMe-deal?

- slik gir vi deg tusenvis av visninger uten ekstra kostnad

For å kunne gi deg som kunde sannsynligvis Norges beste SoMe-deal kombinerer vi 2 tjenester som andre byråer tilbyr hver for seg. Hvorfor jobbe med 2 byråer når du kan få alt hos ett?

  1. Vi drifter og lager innhold til dine sosiale medier (Instagram, Facebook, blogg etc.). Vi skriver innlegg som engasjerer eksisterende publikum og fenger interessen hos nye potensielle kunder og følgere.
  2. Vi gir deg influencere, også kalt ambassadører, som allerede er kjent i din nisje/bransje og som har opparbeidet seg en målgruppe som er interessert i produkter dere selger. Hos oss vil du få et team med 3-5 ambassadører som til sammen genererer 10-15 000 månedlige visninger + mulige salgskonverteringer for å både gi merkevarebygging over tid og salg.

Vanligvis må man kjøre organisk markedsføring, altså publiseringer i egne kanaler, og kjøpe annonsering via for eksempel Facebook. Med denne tjenesten så får du 2 i 1 i tillegg til at du får ekte mennesker til å promotere din merkevare til sine følgere og publikum!

Vil du vite mer om tjenesten?

Har ambassadører effekt på salg?

se noen av våre kunde caser her!

Klikk på bildene for å se mer informasjon

Slik omsatte SafeDrive nesten 1 million på 2 videoer

- er TikTok den nye gullgruven fremfor Facebook?

SafeDrive hadde en klar intensjon om å selge så mye som mulig på disse kjøringene. Branding var viktig, men dette var i aller høyeste grad en konverteringskampanje. Hvert salg er verdt NOK 4 990,- for kunden første året, og med nesten 1 million i omsetning tilsvarer det nesten 200 salg!

På grunn av kontoens størrelse sammen med en samlet vurdering på at annonseringer stort sett presterer noe lavere enn organisk innhold, var kundens benchmark på minimum 60 000 visninger per konto, men med et håp om opp mot 80 000 visninger per konto dersom kampanjen traff godt på alle punkter.

Vi klokker inn med:
Espen Berg på 158 200 visninger
Kent Sørensen på 116 600 visninger 

TOTALT 274 800 visninger og ikke minst et engasjement på 8% som er ganske så bra på en salgskampanje som dette når snittet globalt ligger mellom 1-5%!

På selve kampanjen ser vi en CPV på NOK 0,60 totalt på kampanjen, noe som både kunden og vi føler er ganske respektabelt og mye for pengene kampanjens formål tatt i betraktning sammen med verdien av konverteringer.

Organisk er engasjementet på de ulike profilene:

Espen Berg (TikTok) 7,30%
Kent Sørensen (Instagram) 7,67%
Kent Sørensen (TikTok) 28,15%

Snitt engasjement på kampanje 8%. Til å være en salgskampanje er det faktisk høyere enn 2 av 3 kontoer som er med i utregningen. Det må sies å være en ganske stor suksess!

Vil du vite mer om tjenesten?