Bli kjent med
Influencer Value 

Influencer Value er byrå som på kort tid har vokst seg til et av de største TikTok-byråene i Norge. Fra januar 2022 til sommeren 2022 økte selskapet sin portefølje fra et begrenset antall visninger til å forvalte over 8 millioner følgere som til sammen produserer over 300 millioner visninger per måned.

Bransjestandard

Vår visjon er at vi skal jobbe for å innføre standarder i bransjen som gjøre det enklere for både merkevarer og influencere å prestere godt.

Per i dag jobber selskapet målrettet med å øke mengden statistikk og dokumentasjon og selskapet har allerede en bransje fordel gjennom å tilby det dypeste analysesystemet på markedet i dag.

Systemet gjør det lettere å prise influencere rettferdig, i tillegg til at det er skreddersydd for å forutse prestasjoner på kampanjer på toppen av dybdeinformasjon om influencerens egne følgere.

Management

En del av vår virksomhet er knyttet opp mot Management og Agent virksomhet. Vi hjelper influencere med å både utvikle seg som profiler, og ikke minst at vi tar jobben med å være deres profesjonelle representant i forhandlinger.

Vi har egne dedikerte Managere, såkalt Community Manager, som daglig jobber for og med profilene og deres personlige merkevare.

Bedrift

Vi er også representert fra merkevarens perspektiv, og jobber tett med flere av verdens største merkevarer for å effektivisere deres annonsering og merkevarebygging via influencer markedsføring.

Som selskap jobber vi målrettet for at merkevarer skal få dyp og omfattende statistikk og dokumentasjon, før samarbeid vurderes. Dette fordi vi ser at det ligger ekstreme summer spart i å velge partnere med omhu.

Les gjerne mer om hvordan vi jobber for bedrift her eller her og gjerne også denne nyttige artikkelen fra BI som snakker litt om hvor effektiv markedsføring gjennom influencere faktisk er

Image module

Management

Influencer Value er en av Norges aller største TikTok-byrå, men vi har også en rekke store og talentfulle profiler i vår portefølje på både Instagram, YouTube og Snapchat.

Vår Management-tjeneste fokuserer i stor grad på å hjelpe influenceren til å prestere bedre, utvikle kontoen(e) sin(e) og ikke minst være deres alibi når det kommer til forhandlinger med merkevarer.

Vårt Management tar for seg de aller fleste praktiske gjøremål som er både utgående og innkommende for influencere, og hos oss vil du alltid ha tilgang til en rekke andre attraktive tilleggstjenester.

Du kan lese mer om Management her

Image module

Vi dekker 154% av Norge

I midten av juni 2022 nådde vi i overkant av 8 millioner følgere i vår portefølje av influencere vi forvalter. Som de fleste vet så bor det ca 5,5 millioner mennesker i Norge, og det betyr at vi er på god vei til å dekke landet 200%!

I praksis så betyr dobbelt dekning at merkevarer som annonserer via oss har en kjempefordel ved at de som ser reklamen sannsynligvis blir eksponert flere ganger dersom man kjører kampanjer gjennom oss.

Dette er spesielt viktig med tanke på effektiv utnyttelse av markedsbudsjetter.

Les gjerne mer om våre tjenester her eller her

Image module

Agent tjenester

Alle influencere er forskjellige og alle har forskjellig type mål og mening med hvorfor de gjør det de gjør. Våre Agent tjenester er skreddersydd for de som ønsker å hente ut det lille ekstra fra merkevaren sin.

Dette gjelder også for ambisjoner. Noen har store ambisjoner om å komme på TV eller delta på foredrag, mens andre egentlig bare er glad så lenge de har en bi-inntekt. Får du Agent hos oss, betyr det sannsynligvis at du en klar tanke om hvor du vil.

De som blir tatt opp til vår Agent tjeneste er generelt sett kontoer som også trenger bistand med mer enn bare forhandlinger.

Les gjerne mer om våre Agent tjenester her

Vil du vite mer om hvordan vi jobber?

- dette er tjenestene vi tilbyr våre kunder

Influencer Value tilbyr et bredt spekter av tjenester som er skreddersydd for å kunne betjene kunder på ulike nivåer. Uansett om en merkevare ønsker større kampanjer, eller små, så har vi skalérbare tjenester.

Her er bare noe av det vi leverer:

Management
Agent
Kampanje
SEO
Kunstig Intelligens
Drift av sosiale medier
Webdesign
Headhunting av influencere til bedrift

Tips til oss?
Vi vil høre fra deg!