Vi har over 600 millioner visninger per mnd!

- la oss hjelpe deg med å skape nye kunder!

Influencer Value har et klart og tydelig fokus på begge sider av influencer marketing. Vårt byrå har ulike typer influencere tilknyttet, og vårt hovedmål er å skape et miljø der oppdragsgiver og influencer passer sammen.

Vi fokuserer også på å sikre bedriften realistiske og gode priser på den faktiske rekkevidden og nedslagsfeltet til influenceren.

Dette gjør at bedrifter kan oppnå bedre økonomiske betingelser enn noen gang.

Over 4 millioner visninger på TikTok

Candivore har utviklet spillet MATCH MASTERS som har hatt enorm suksess i flere Europeiske land. I Norge skaffet vi Candivore over 4 millioner visninger til sammen med kreative videoer på TikTok.

Kombinert med strategisk kampanjeutvikling og konseptutvikling bidro våre influencere sterkt til resultatet på den store Europeiske splash-kampanjen.

Nesten 1 million i salg på TikTok

SafeDrive hadde en klar intensjon om å selge så mye som mulig på disse kjøringene. Branding var viktig, men dette var i aller høyeste grad en konverteringskampanje. Hvert salg er verdt NOK 4 990,- for kunden første året, og med nesten 1 million i omsetning tilsvarer det nesten 200 salg!

TOTALT 274 800 visninger og et sterkt engasjement på 8% ,som er ganske så bra på en salgskampanje som dette, sammenlignet med globalt snitt som ligger på mellom 1-5%!

Omsatte for over NOK 700k kun på Instagram

Hvordan kan man omsette over en halv million på en Instagram konto med rett under 20 000 følgere? For Cosori Norge har svaret vært å sammen med oss bygge ambassadører over tid.

Det handler ikke bare om salgskampanjer og push, men å bygge en tilstedeværelse over tid. Det samarbeidet har mildt sagt gitt avkastning innsats regnet mot investering.

Et bransjeledende analysesystem

- aldri før har man fått dypere innsikt om influenceren

Gjennom vårt system kan vi tilby informasjon selv influencerne selv ikke har tilgang til. Vårt system gir statistikker på alt i fra hvilke interesser følgerne til en influencer har, til hvor attraktive og aktive følgerne er.

De aller fleste systemer på markedet i dag gir deg oversikt over følgere, engasjement og visninger. De aller fleste som har prøvd å annonsere vet at dette ikke er i nærheten av nok informasjon for å kunne gjennomføre gode kampanjer.

Skal du bake en smakfull kake, er det en fordel å vite ingrediensene?

Image module

Dybdestatistikk

- finn ut om følgerne interesserer seg for ditt produkt

Mange som ønsker å benytte seg av influencer markedsføring bommer på et svært viktig punkt; selv om influenceren passer merkevaren, er det ikke sikkert at følgerne matcher!

Vi sitter på analysesystemer som lar oss analysere hvordan følgermassen er satt sammen, og hvilke kategorier disse interesserer seg mest for.

Det er essensielt for enhver suksessfull kampanje å vite at målgruppen stemmer overens med produkt og merkevare.

Hva kan vi hjelpe deg med?

La oss skape resultater for deg!

Vi er et fullservice Markeds og Influencer-byrå som bistår våre kunder med alt i fra influencere til egne kampanjer, til komplett kampanjeutvikling og drifting av disse.

Klikk knappen for å bli inspirert og se mer av hva vi kan gjøre for deg!