Episode 2 – Er influencere “trash”?

I denne ukens episode ser vi på om hvorfor ordet “influencer” brukes som skjellsord blant folk, og om det ligger noe sant i det at influencere bare er en pest og en plage som er høye på seg selv og har brukt opp sin velkomst på sosiale medier. I tillegg ser vi litt på hva som skal til for å bli sett på som noe mer enn bare “hjernedødt innhold” og hva du bør gjøre dersom du er i tvil på om du bør stå i din egen nisje eller hoppe på trender som dukker opp på TikTok og Reels.

Image
Image

Tar tak i bransjen. Podcasten IV Podden tar sikte på å ta litt tak i influencer bransjen gjennom et uhøytidelig skråblikk på det som rører seg innad i influencer bransjen.

Vi i Influencer Value føler på mange måter at bransjen mangler litt standard og felles retningslinjer man forsøker å jobbe etter. Uten en felles arbeidsmodell vil vi til stadighet havne i situasjoner der aktørene oppfattes som useriøse og lite verdifulle.

I denne ukens episode ser vi på om hvorfor ordet “influencer” brukes som skjellsord blant folk, og om det ligger noe sant i det at influencere bare er en pest og en plage som er høye på seg selv og har brukt opp sin velkomst på sosiale medier.
I tillegg ser vi litt på hva som skal til for å bli sett på som noe mer enn bare “hjernedødt innhold” og klare å skape verdifullt innhold. Christine ser litt på trender vi kan forvente oss i 2022, og vi tar en diskusjon rundt hva som kjennetegner en godt utført kampanje.
Det skjer mye i IV om dagen, og vi gir en smakebit på hva som rører seg hos oss.
  • Innledning – recap fra forrige uke
  • Hva skjer i IV om dagen?
  • Ronnie har gjort research – influencere er trash
  • Influencer marketing vekst
  • Influencer marketing trender 2022
  • Storytelling i influencer marketing – Christine selger Hoka-sko
  • Hva kjennetegner en godt utført kampanje – vi synser og forankrer litt i psykologi
  • Spørsmål fra lytter – bør man holde seg til nisjen sin, eller surfe trender
  • Avslutning
Image
Christine Urrang
Programleder
Christine Urrang er Daglig leder og Co-Founder i Influencer Value. Christine har erfaring fra influencing gjennom sin egen Instagram kanal og har bakgrunn fra flere spennende yrker, blant annet Fengselsbetjent.
Image
Ronnie Kristensen
Programleder
Ronnie er Co-Founder i Influencer Value og jobber primært med forretningsutvikling og salg. Ronnie har over 10 års erfaring som grunder og har nesten 15 års erfaring fra salg og markedsføring.

Du kan lytte til podcasten her:

Spotify: Her

YouTube: Her

Apple Podcast: Her

Ønsker du å sende oss spørsmål eller innspill til podcasten? Hver uke vil vi ta inn spørsmål fra våre lyttere der vi besvarer ulike spørsmål dere lurer på. Dersom du brenner inne med temaer eller spørsmål du ønsker vi skal borre i for deg, så kan du sende oss en e-post direkte her

ronnie

Related posts
Leave a reply