Episode 3 – Kan man vokse på TikTok over natta?

I dagens episode ledes du av Christine og Ronnie inn i TikTok verdenen der vi ser på forskjellen mellom TikTok og Instagram.

Image
Image

Tar tak i bransjen. Podcasten IV Podden tar sikte på å ta litt tak i influencer bransjen gjennom et uhøytidelig skråblikk på det som rører seg innad i influencer bransjen.

Vi i Influencer Value føler på mange måter at bransjen mangler litt standard og felles retningslinjer man forsøker å jobbe etter. Uten en felles arbeidsmodell vil vi til stadighet havne i situasjoner der aktørene oppfattes som useriøse og lite verdifulle.

Å vokse på Instagram er nesten umulig i disse dager, mens TikTok ser ut til å gi enorme muligheter selv for helt vanlige folk. Hvordan kan man vokse over natta på TikTok og hva er egentlig godt innhold?

Vi synser og kverulerer over både seriøse og ikke like seriøse ting og vi gir også et lite tilbakeblikk på en meget spennende uke der en av våre influencere var omtalt og med i det såkalte “Hypehouse”.

  • Innledning – recap fra forrige uke
  • Osloturen – hva gjorde vi / Hypehouse
  • Ronnie har gjort research – Russland forbyr Instagram og Russiske influencere sprer propaganda på TikTok?
  • TikTok vs Instagram – hvor går trenden videre i 2022?
  • Alle kan bygge en TikTok side på 1-2-3 – Hva er godt innhold på TikTok?
  • Storytelling i influencer marketing – Christine selger Hoka-sko
  • Men hva sier algoritmen er godt innhold på TikTok?
  • Spørsmål fra lytter – snakke på story og reel mens kjentfolk ser på
  • Avslutning
Image
Christine Urrang
Programleder
Christine Urrang er Daglig leder og Co-Founder i Influencer Value. Christine har erfaring fra influencing gjennom sin egen Instagram kanal og har bakgrunn fra flere spennende yrker, blant annet Fengselsbetjent.
Image
Ronnie Kristensen
Programleder
Ronnie er Co-Founder i Influencer Value og jobber primært med forretningsutvikling og salg. Ronnie har over 10 års erfaring som grunder og har nesten 15 års erfaring fra salg og markedsføring.

Du kan lytte til podcasten her:

Spotify: Her

YouTube: Her

Apple Podcast: Her

Ønsker du å sende oss spørsmål eller innspill til podcasten? Hver uke vil vi ta inn spørsmål fra våre lyttere der vi besvarer ulike spørsmål dere lurer på. Dersom du brenner inne med temaer eller spørsmål du ønsker vi skal borre i for deg, så kan du sende oss en e-post direkte her

ronnie

Related posts
Leave a reply