SEO – en lynrask oversikt over det viktigste

Dette bør du vite om SEO

I dagens digitale landskap er søkemotoroptimalisering (SEO) mer viktig enn noen gang. Er du en SMB-eier eller leder i et større selskap, er bør du forstå hvordan SEO kan påvirke bedriftens synlighet og suksess. I dag skal vi gi deg en svært kort og konkret oversikt over hvordan du kan komme i gang.

Utrolig nok tenker fortsatt mange at SEO bare er et “buzz-ord” markedsførere tjener penger på. Sannheten er at fokus på SEO er like viktig som fokus på drift, salg og markedsføring.

Å ikke ha fokus på SEO kan sammenlignes med å ikke ha en ansatt i butikken når kunden kommer inn.

Hva er SEO?

I dagens digitale landskap er søkemotoroptimalisering (SEO) mer viktig enn noen gang. Som en SMB-eier eller leder i et større selskap, er det essensielt å forstå hvordan SEO kan påvirke din bedrifts synlighet og suksess.

Hvorfor er det så viktig?

Tenk på de siste gangene du søkte etter noe på nettet. Sannsynligvis klikket du på en av de første linkene som dukket opp i søkeresultatene. Dette er kraften i SEO. Ved å optimalisere din nettside for søkemotorer, kan du øke sjansene for at din bedrift blir funnet av de som søker etter produktene eller tjenestene du tilbyr.

Hvordan kan du komme i gang?

Det er mange aspekter ved SEO, men her er noen viktige punkter for å komme i gang:

 1. Nøkkelordforskning: Finn ut hvilke ord eller uttrykk folk bruker når de søker etter produktene eller tjenestene du tilbyr. Disse nøkkelordene bør inkluderes i din nettsides innhold.
 2. Høykvalitetsinnhold: Søkemotorer belønner nettsteder som tilbyr verdifullt og relevant innhold. Sørg for at innholdet ditt er informativt, godt skrevet og unikt.
 3. Teknisk SEO: Dette inkluderer å sikre at nettsiden din lastes raskt, er sikker (HTTPS), mobilvennlig, og har en struktur som er lett for søkemotorer å forstå.
 4. Backlinks: Når andre nettsteder lenker til din nettside, ser søkemotorer dette som en indikasjon på at innholdet ditt er verdifullt, noe som kan forbedre din rangering i søkeresultatene.

Å utvikle SEO’en kan virke overveldende, men det er verdt innsatsen. Med riktig strategi kan SEO gi betydelige fordeler for din bedrift, inkludert økt synlighet, mer trafikk til nettsiden din, og til slutt, flere kunder.

Vi tilbyr en gratis analyse av din nåværende SEO-status. Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift å vokse gjennom effektiv søkemotoroptimalisering.

PS: Ikke helt overbevist? Sjekk gjerne ut noen av disse studiene, bedriften din fortjener en god SEO!

Impact of Search Engine Optimization as a Marketing Tool

The Role of Search Engine Optimization in Search Marketing

The Impact of Search Engine Optimization on The Visibility of Research Paper and Citations

 • Finn ut hvilke ord eller uttrykk folk bruker når de søker etter produktene eller tjenestene du tilbyr
 • Søkemotorer belønner nettsteder som tilbyr verdifullt og relevant innhold
 • Sikre at nettsiden din lastes raskt, er sikker (HTTPS), mobilvennlig, og har en struktur som er lett for søkemotorer å forstå
 • Influencer markedsføring gir bedrifter muligheten til å utnytte influencernes følgerskare, som ofte består av tusenvis, om ikke millioner, av engasjerte og lojale følgere
 • Når andre nettsteder lenker til din nettside kan dette forbedre din rangering i søkeresultatene
 • Å investere i SEO kan virke overveldende, men det er verdt innsatsen
 • Jo bedre synlighet dine sider har i søkeresultatene, jo mer sannsynlig er det at du tiltrekker potensielle kunder
 • Ved å optimalisere din nettside for søkemotorer, kan du øke sjansene for at din bedrift blir funnet av de som søker etter produktene eller tjenestene du tilbyr
Image
Christine Urrang
Eier / Partner
Christine Urrang er Daglig leder og Co-Founder i Influencer Value. Christine har erfaring fra influencing gjennom sin egen Instagram kanal og har bakgrunn fra flere spennende yrker, blant annet Fengselsbetjent.
Image
Ronnie Kristensen
Eier / Partner
Ronnie er Co-Founder i Influencer Value og jobber primært med forretningsutvikling og salg. Ronnie har over 10 års erfaring som grunder og har nesten 15 års erfaring fra salg og markedsføring.

Du kan lytte til podcasten vår her:

Spotify: Her

YouTube: Her

Apple Podcast: Her

Se mer av det vi kan gjøre for deg: Her

Ønsker du å sende oss spørsmål eller innspill? Send oss en e-post direkte her

ronnie

Related posts
Leave a reply